joi, 14 ianuarie 2010

Precizari necesare

Am promis si nu m-am tinut de cuvant. Da, dar din cauza faptului ca aparatul de fotografiat face tot ce-l taie capul, mai putin poze. Sunt in curs de a rezolva problema asta enervanta, insa pana atunci pot sa va spun ca am experimentat saptamana trecuta:
- cuib de viespi (cu nuca, conform Sandei Jurcovan) si au iesit foarte bune insa data viitoare (care va fi suficient de indepartata ca sa imi treaca febra musculara de la framantat aluatul) il voi face cu stafide pentru ca prea mi-a semanat a mucenici moldovenesti;
- supa de ceapa si nu mi-a placut, sorry (asa cum nu imi placuse nici la restaurant) desi am pus tot sufletul si am cumparat special branza Gruyere .. nu e genul meu.
Doar atat (in materie de noutati, sa fie clar!) pentru ca m-a preocupat un experiment. Am incercat sa stabilesc meniul familiei cu o saptamana inainte si sa ma si tin de el, un meniu care sa fie cat de cat echilibrat, generos cu legumele si fructele si zgarcit cu carnea si carbohidratii. Am facut cumparaturile dinainte (cu mici exceptii de alimente perisabile) ca sa pot face o evaluare a cheltuielilor.
Concluzie: meniul (pe care promit sa il postez sa fie completa imaginea) pentru 4 persoane adulte, pentru o saptamana: 300 de lei = 75 lei/pers/saptamana = 10.7 lei /pers/zi.
Voua cum vi se pare?
PS: vin, bere - neincluse in acest pret :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu